Plata comenzii dumneavoastra pe Florioradea.com poate fi facuta in doua feluri:
1. online prin servicul PayPal
2. transfer bancar

1. Etape in plata cu card-ul
Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati la metoda de plata - Plata online, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2 (nu si pentru Maestro sau VISA Electron). Apoi apasati "Pasul urmator".
Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa apasarea butonului "Continue" o sa fiti directionati catre o pagina pe care va apare mesajul "Processing" ( in aceasta pagina se verifica informatiile completate de dumneavoastra) si apoi veti fi automat redirectionat inapoi in magazin unde pe o pagina de confirmare a comenzii veti avea posibilitatea sa printati sau sa salvati factura proforma.

NU INCHIDETI BROWSER-UL IN TIMP CE APARE MESAJUL "PROCESSING" SAU PANA NU VA INTOARCETI IN PAGINA DE CONFIRMARE DIN SITUL FLORIORADEA.COM  IN CARE AVETI POSIBILITATEA DE PRINTARE SAU DOWNLOAD FACTURA PROFORMA, DEOARECE NU VETI STI DACA COMANDA A FOST ACCEPTATA SAU NU!

  2.Transfer bancar Conform datelor din factura proforma, comanda se va livra in 24 de ore dupa ce avem confirmarea platii
 Datele necesare pentru a putea plati direct in conturile noastre bancare sunt:  

TITULAR  CONT  :  SONEA ELENA PFA

CONT LEI        :  IBAN: RO30 BTRL 0050 1202 E065 86XX

COD IBAN SWIFT  :  BTRL RO22 XXX

 

 

 

Despre noi
Cum cumpar
Cum platesc
Termeni si conditii
Contact
Cautare avansata
Contul meu
Inregistrare
Conectare
Drepturi de autor 2009 - Sonea Elena
Realizat de Supravirtual SRL
Supravirtual's Joomla directory: components, modules and plugins
Sitemap